Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Nagycsuri agymenései

avagy, rendszertelenségem és rendezetlenségem rendszerbe rendezgetése

Zenéljünk! No.19.

2015. október 20. 13:32 - Nagycsuri

Marvin Gaye: Can I Get a Witness (Videó)

marvingay.jpgNa, kérem tisztelettel - itt van a beígért korai Rolling Stones nóta eredetije. Tudtak valamit ezek a fekete skacok abban az időben. A mai napig sokan "táplálkoznak" (feldolgoznak) az aranykorból. Épp a minap kaptam meg a beosztásom, hogy

nagyon leragadtam a '60-as éveknél. Ez olyannyira nem igaz, hogy a beszélgetés végére belátta ezt a "vádaskodó" is. Hiszen elég csak visszapörgetni az idővonalamat és rögtön nyilvánvalóvá válik. Az igaz, hogy több, mint egy évet kell végignézni ahhoz, hogy világosan látsszon, de megéri. Az is igaz, hogy a '60-as évektől indul a felhozatal, de végigzongoráztam az elmúlt egy év alatt egészen napjainkig. Műfajilag tekintve elég széles spektrumon. No, hagyjuk, inkább zenéljünk! Vissza a '60-as évekbe! Csakazértis!

Nagycsuri 2015.10.20.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nagycsuri.blog.hu/api/trackback/id/tr168006339

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása