Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Nagycsuri agymenései

avagy, rendszertelenségem és rendezetlenségem rendszerbe rendezgetése

Zenéljünk! No.33.

2015. október 30. 15:37 - Nagycsuri

George Benson: Nothing's Gonna Change My Love For You (Videó)

george-benson858_2577871k.jpgÉl egy gitáros ikon ezen a Bolygón, aki mindig is ambivalens érzéseket keltett bennem a zenéjével. Mostanra viszont

letisztult ez a kettősség vele kapcsolatban. Foglalkoztunk már vele egy film kapcsán korábban is. Meglehetősen termékeny zeneszerző. Énekes, gitáros. Kiemelkedően jó jazz-gitárosként jegyzik, de rengeteg slágert is írt. Olykor átmegy szinte csöpögősbe (lásd az alábbi videót!). Ugyanakkor ismereteim szerint a Jazz-Konziban ő az egyik etalon. Mondhatni, alap. Pont ez az a kettősség, ami miatt nem igazán tudtam hova tenni. Aztán rájöttem, hogy kár lenne ezen tovább rágódni, őt így és ilyennek kell elfogadni! Egyébként pedig az úgymond nyálasabb slágerei is minőségi darabok, hiba nincs bennük. Igazi zeneszerzői bravúr az összes műve, függetlenül azok eltérő stílusbeli mivoltától. Suol, jazz, R&B, blues - mind-mind jellemzi Bensont. Profi minőségi csomagolásban. Alább egy slágert, hozzászólásként pedig egy jazz-esebb darabot osztok meg Veletek, hogy érezzétek a fentebb említett kettősséget. És persze a törődést! Mosolyogjatok, hátha visszatér hozzánk a Napocska! A Napsugár. Tudjátok: "Vannak dolgok, amelyekben először hinnünk kell ahhoz, hogy megláthassuk őket."

Nagycsuri 2015.10.30.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nagycsuri.blog.hu/api/trackback/id/tr908036544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása