Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Nagycsuri agymenései

avagy, rendszertelenségem és rendezetlenségem rendszerbe rendezgetése

A Fény gyermekei

2015. november 03. 13:35 - Nagycsuri

Molnár V. József: Trianon (Videó)

molnarvjozsef150412_01.jpgJóska bá' - mondják tanítványai. Vallom, hogy ő a leghitelesebb előadó e honban. Néplélek- és néprajz-kutató. 85 éves. Ám nem csupán

életkora ad okot tiszteletre, hanem páratlan bölcsessége is. Sokat látott és tapasztalt férfiember. Az egyszerű nép nyelvén szól. Aki nyitott szívvel hallgatja őt, amellett, hogy veretes tudásra is szert tesz, átértékeli egész addigi életét, gondolkodását, értékrendjét, világnézetét, feltöltekezik hittel, lelkét átjárja a szeretet. Így esett ez meg velem is. Nagy hatással van rám egyénisége, tegnap este is ittam minden szavát.
Trianonról sem tud senki más úgy beszélni, ahogyan ő. Hallgassátok aszerint, hogy előtte levetkőzitek a történelem"tanítás" (sokkal inkább hamisítás) hivatalos dogmáit, kikapcsoljátok a médiából esetlegesen magatokra vett, illetve rátok erőltetett hazugságokat és utat engedtek a megvilágosodásnak!  
A Világra és annak részeként, Európára sötétség,  benne, az emberek többségére pedig setétség borult. Jóska bá' a Fény gyermeke, világosságot gyújt elmétekben. Tárjátok ki a szíveteket, nézzetek magatokba és változtassatok, amin - az előadás meghallgatása után - úgy érzitek, változtatnotok kell!
Szeretettel!

(Eredeti megjelenés 2015.06.04. https://www.facebook.com/nagy.testverek.9/posts/848959865197360)

Nagycsuri 2015.11.03.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nagycsuri.blog.hu/api/trackback/id/tr828047126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása