Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Nagycsuri agymenései

avagy, rendszertelenségem és rendezetlenségem rendszerbe rendezgetése

Zenéljünk! No.46.

2015. november 04. 13:21 - Nagycsuri

DZihan & Kamien: Midnight Mix (Videó)

dzihan.jpgJazzy-soul-lounge-elektro-chillout-drumandbass-ambient-... - Második szösszenet



Előző hasonló ajánlatom méltó folytatása az alábbi közel két órás Dzihan & Kamien mixtúra. Kicsit nyugisabb, csupán a vége felé tesz bele a DJ egy-két pörgősebb felvételt - ettől természetesen semmit sem veszít értékéből. Szoktam volt mondani, hogy a zene minősége nem annak BPM számától függ, bár sokan így gondolják.  De itt egy pörgősebb nóta is tőlük. Ez nem került fel a mixre: 

Minden zenéjük nagyon kulturált, igényes produkció. Ezen a "Midnight Mix" címre hallgató profin kevert kis felvételen sem okoz csalódást DJ barátunk. Akárki legyen is ő, innét küldöm gratulációmat felé!


Vigyázzatok, mert igen jól érzik magukat a bacik ilyen időjárási viszonyok között, ebben a nagy melegben! Egyik kedves barátunk kislánya tüszős mandulagyulladásban szenved, három napja szűnni nem akaró magas lázzal! Kisebbik fiam, Bulcsú is hőemelkedéssel ébredt ma reggelre. Említett kislány fiútestvérével játszanak már napok óta a gyenesi strandon. Bízzunk benne, hogy nincs összefüggés!
Abban pedig főleg bizakodjunk, hogy a tömeges bevándoroltatás nem hoz magával egzotikus betegségeket! Nem hinném, hogy a keszthelyi, vagy bármely magyar kórház fel lenne készülve egy esetleges Ebola-járványra. Vagy bármely más, eddig számunkra ismeretlen halálos kórra. Még belegondolni is rossz. Remélem, minden toleranciabajnok elgondolkodik és csak azután okoskodik! Nem mások bőrére! Értve vagyok? No, zenéljünk inkább!

(Eredeti megjelenés 2015.07.21. https://www.facebook.com/nagy.testverek.9/posts/872687176157962)

Nagycsuri 2015.11.04.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nagycsuri.blog.hu/api/trackback/id/tr508049984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása