Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Nagycsuri agymenései

avagy, rendszertelenségem és rendezetlenségem rendszerbe rendezgetése

Zenéljünk! No.55.

2015. november 05. 15:17 - Nagycsuri

The Rolling Stones: Symphaty For The Devil (Videó)

the_rolling_stones_love_you_live_inside.jpgMint azt már észrevehettétek, a mai este nem az ismeretlenség homályába vesző nagyságokról (Pl.) szól...


Tőlem ugyanis inkább az a megszokott. Hogy miért? Csak. Minek osszak meg olyanságokat, amikbe léptem-nyomon belebotladoztok. Ám, minden ember életében eljő az a pont, amikor győzedelmeskedik felette az idő és visszatekintvén fiatalabb időszakára az elérzékenyülés vesz rajta erőt. Szépen megfogalmaztam? Nosztalgikus retró, avagy retrónosztalgia. Ennek fényében folytatjuk az estét, ha tetszik, ha nem!
Mint már tettem rá utalást, a CB zenekar is jelen volt az Easy Rider-es érában. Minden esetben egy testhez álló nótával zártuk az estéket. Talán az egyik legkedveltebb The Rolling Stones klasszikus. Tele élettel, döggel, szexualitással, a korszellem adta szabadosságával, lázadásával, fiatalos lendületével. Egy szóval: Rock n'' Roll! Ugyan játszottuk a Sympathy for the Devil-t, de soha nem paktáltunk le az Ördöggel! Mindig tudtuk, hol a helyünk. Hallgassátok meg ezt a dalt életem legelső és persze legkedvesebb Stones albumáról!

(Eredeti megjelenés 2014.12.27. https://www.facebook.com/nagy.testverek.9/posts/763850053708342)

Nagycsuri 2015.11.05.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nagycsuri.blog.hu/api/trackback/id/tr608052998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása