Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Nagycsuri agymenései

avagy, rendszertelenségem és rendezetlenségem rendszerbe rendezgetése

Zenéljünk! No.92.

2015. december 21. 16:46 - Nagycsuri

Szalóki Ági: A vágy muzsikál (Videók)

szaloki.jpgTérjünk újra haza! Véleményem szerint túl van dimenzionálva, kicsit felfújták. A hangja messze nem indokolja eszményi magasságokba emelését. De! Tud énekelni...


Készített gyermek- és népzenei albumokat. Sőt, népzenei gyermekalbumot is. :D Igényes zenekara van. Természetesen jazzisták. Ebből adódóan jazz-albumokat is készített. Az egyiknek az a címe: Lament - Hallgató. Igen jól sikerült, zeneileg, hangzásilag egyaránt. Nekem tetszik. Annak ellenére is, hogy a hangjától nem vagyok elájulva. Csupán őszinte vagyok, nem akarok senkit sem megbántani!
Amiért most leszedtem a polcról, az Karády Katalin miatt történt. Olvastam egy cikket róla, amiben azt írják, hogy az utolsó felvételét - '85-ből - kiadják. Namármost, ez a Szalóki leány előállt pár évvel ezelőtt egy Karády albummal. Az bizony nagyon megtetszett, ugyanis ezekben a régi nótákban még volt érzelem. Valamint igazi zenészek írták, a számok jól felépítettek, hiba nincs bennük. Csak éppen hallgathatatlanok a korabeli minőség miatt. Ezt hidalja át az új technika és Szalóki Ági.
Csak érdekességképpen, a múlt nyáron betévedt hozzám zeneakadémiai énektanárnője. (ha jól emlékszem, Zeneakadémia) Mármint ott tanít a hölgy. Vásárolt tőlem egy női bocskai inget. Azt mondta, nagyon büszke a tanítványaira (Ha emlékeim nem csalnak, akkor Palya Bea is köztük van, de őt már egyáltalán nem díjazom).
Hallgassunk meg pár Karády dalt Szalóki előadásában:

Nagycsuri 2015.12.21.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nagycsuri.blog.hu/api/trackback/id/tr538188844

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása