Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Nagycsuri agymenései

avagy, rendszertelenségem és rendezetlenségem rendszerbe rendezgetése

Zenéljünk! No.97.

2015. december 22. 13:53 - Nagycsuri

Hans Thessink: Symphaty for the Devil (Videó)

thessink.jpgSokaknak ismerős lehet a címe e dalocskának. Elárulom, eredetileg Rolling Stones nóta. CB-koncertek záróakkordjaként funkcionált a

hőskorban. Szimpátia az Ördöggel - minimum összeesküvés-elméletet feltételez amúgy ez a számcím. Thessink előadásában azért különleges, mert a gitárszóló kivételével csak akusztikus hangszerek szólalnak meg. Basszusgitár helyett a Tubát alkalmazzák. Ettől aztán még inkább Thessink-es a történet.

Hans, Ausztria szülötte. Bécsi illetőségű személy. Ki hinné, hallgatván tradicionális zenei eszmefuttatását. Olyannyira autentikus az énekhangja, hogy ismeretlenül biztosan egy nagydarab fekete skacra asszociálnék. Pedig nem! Olyan fehér, mint a frissen mosott lepedő. Természetesen Clorox-al, vagy mi a fenével. Mindegy ám, most úgysem ez a téma! Szóval, Hans felvételei részben Viennában készülnek. Osztrák AKG májkrofonokat használ, attól ilyen szépen csengő és hihetetlenül tiszta, élethű a felvételen is a hangja.

Áméríkába erőszakkal bevándoroltatott feketékkel játszik együtt. Most épp kevésbé feketéket, kevésbé erőszakosan, de ugyanúgy szervezetten vándoroltatnak be. No, nem Áméríkába, hanem Európába. Nem tanultak a történelemből. Soha nem is fognak. Mondjuk az amcsik már lőnek a mexicói határnál felhúzott ezer kilométeres fal árnyékából. Igaz, annak a pár történelmi dinasztiának biztosan jobb lesz. Csak mi, kisemberek szívunk majd, de az már senkit sem fog érdekelni. Mocskos egy jövőkép, annyi bizonyos. Ember legyen a talpán, aki majd a globális biomassza felszínére tud vergődni és ott is tud maradni. És persze akkor is csak fuldokolva. Asszongyák ezek az ejrópai libsi nagyokosok, hogy a munkaerőhiányt hivatott ellensúlyozni ez a tömeg. Most vagy én vagyok tájékozatlan, vagy ők idióták. Én úgy tudom, hogy a hivatalos munkanélküliségi ráta az unióban 10 százalék fölött van. A látens meg 25 fölött. Hol itt a munkaerőhiány? Isten óvjon Bennünket mindennemű kvótától! No, meg a sok libsi politikustól. Balról is meg jobbról is. Egykutya!

Vissza a jövőbe - akarom mondani - Thessinkhez:

Nagycsuri 2015.12.22.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nagycsuri.blog.hu/api/trackback/id/tr408191714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása