Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Nagycsuri agymenései

avagy, rendszertelenségem és rendezetlenségem rendszerbe rendezgetése

Zenéljünk! No.123.

2017. október 01. 11:08 - Nagycsuri

The Marcus King Band: "Plant Your Corn Early" (Videó)

the_marcus_king_band_2016_jay_sansone.jpgEgy korábbi bejegyzésemben már méltán felmagasztalt kedves gitárnyüvő barátom FB oldalán találtam az alábbi kortárs bandát. Meghallgattam. Zene füleimnek. Miként elébb >>>említett kollégám<<< gitárjátéka is.

Ez a fiatal csapat (MKB) egy megvalósult áméríkáí álom. Vagyis, inkább globalista álom. Minden tagja más-más etnikum képviselője. Láthatólag, vallási hovatartozás tekintetében sem egy homogén közeg. Sebaj! Ami itt és most számít, az a zene! A zenében pedig - >>>mint tudjuk<<< - nincsenek korlátok. Hallani is fogjátok, ugyanis egyénileg sem kóklerek a skacok. Mi több, a zenekart hibátlan hangszerelés jellemzi. Végre valami ütős csapat. Az énekes/gitáros skac csupán húsz éves, de benne van a zenetörténelem nemcsak a hangjában, az ujjaiban is. Vérpezsdítő. Egyébként a magát szerényen csak Királynak becéző fanyüvő, Marcus való igaz, hogy nem egy alávaló - akarom rebegni - alattvaló.

A lenti videón balra, Josh Smith, aki szintén egy kiváló öreg bluesos, elismerően bólogat a szenvtelenül fiatal Marcus mellett. No, nem véletlen. Esküszöm, legitározza a másik két matuzsálemet. Újabb valódi >>>Csillag<<< született.

Nagycsuri 2017.10.01.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nagycsuri.blog.hu/api/trackback/id/tr6812915207

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása